Floating


Monestikohan olen aloittanut tätä kirjoittamaan. Joka kerta kuitenkin päädyn poistamaan kaiken ja jättämään koko asian myöhemmäksi.

Paljon on tapahtunut ja toisaalta ei mitään.

Olisi paljon sanottavaa, mutta en osaa pukea niitä sanoiksi - saati sitten lauseiksi.

Arki on muuttunut sen verran että kapuan töihin 5-6 kertaa viikossa. Se sentään saa minut pysymään pystyssä, ilman että vajoan ajatusteni pimeisiin aallokkoihin, jotka tuntuvat vaanivan joka kulman takana.
En anna niille tilaa, työnnän ne pois mielestäni... On pakko. Muuten unohdan hengittää.

Ne opinnot. Sain vihdoin aloitettua sisustussuunnittelun kurssin. Ensimmäisen moduulin lähetin 31. heinäkuuta ja nopsaan sainkin jo feed back'n ja 8/10 pisteet työstäni. Toinen moduuli käsittelee arkkitehtuurin ja tyylien historiaa. Tätä luettavaa riittää 104 sivun verran. Nyt kun löytäisi pahasti kadoksissa olevan motivaation ja energian asiaan. En kuitenkaan halua huitaista kurssia puolivaloilla läpi.
Valitettavan usein vain päädyn aina laittamaan läppärille päälle jonkin murhadokkarin, jota katsoessa sitten yöllä aikanaan nukahdan.


Jotain rauhan tyyssijaa etsin tälle kaikelle. Jotain mistä tarttua kiinni. Jotain mikä auttaa näkemään edes yhden positiivisen asian joka päivä. Jooga on ollut viime aikoina yksi niistä.
Tämän enempää sanoja ei vain nyt löydy. Ja ne mitkä löytyvät, en ole niitä valmis käsittelemään. Antaa siis kuvien puhua puolestaan...Kommentit

Suositut tekstit