Parhaat pienet blogit -haaste

Ystäväni Nadya haastoi minut listaamaan alle 100 lukijan blogeja, joita seuraan.
Niitä ei valitettavasti ole kuin kaksi, joten tämä post'aus jää lyhyeksi.

Viime aikoina on ne pari muutakin blogia, joita näiden lisäksi seuraan, jääneet taka-alalle. Tuntuu vain, ettei aika riitä puoleenkaan mitä pitäisi tehdä!


Mutta, itse asiaan:

1. Ei varmaan tule yllätyksenä, että mainitsen Nadyan blogin NO ONE LIKE ME.
Hänellä on artesaanikoulutus ja kirjoittaakin paljon siihen liittyviä juttuja. 


Oma lemppari on ehdottomasti itse duunatut vaatteet milloin mistäkin kirppikseltä löydetyistä vanhoista verhoista tai muusta vastaavasta. Miten voikaan pienellä rahalla saada jotain niin kaunista, erikoista ja omalaatuista. Etenkin kun häneltä löytyy mielikuvitusta, sekä kädet jotka osaavat sen myös toteuttaa! Itseni kohdalla nämä kirjoitukset kivoine kuvineen pistävät joka kerta miettimään miksi materia (ja etenkin kallis materia) on aina muka niin tärkeää. Nykyään kaiken pitää olla jotain tiettyä merkkiä, ja kaikkea pitää olla paljon. Väärin! Ei tarvitse.
2. Toisena on sukulaistytön blogi Mutsi Hoitaa, jossa Taru kirjoittaa kihlattunsa kanssa jaetusta arjesta ja elämästään. Hänen elämään kuuluu kihlatun lisäksi kaksi pientä lasta ja kätilöopinnot.

Blogia seuraan mielenkiinnolla, vaikka elämäntilanteemme ovat täysin erilaiset. Hän kirjoittaa kamalan ihanista arkipäivistään, kaunistelematta mitään. Päivistä, jotka kertovat arjen haasteista, ruokapöydän ympäriltä raikuvista kiljahduksista, ulko-oven edessä syntyvistä huudoista kun Pihvi tai Papu on eri mieltä päivähoitoon lähdöstä, vastoinkäymisistä ja ihanista onnen hetkistä. Elämä on siis melkoista palloittelua äidistä opiskelijaan ja puolisoon.Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit