Milloin viimeksi?

Näitä haasteita pyörii paljonkin blogien keskuudessa, mutta nyt tuli sellainen mihin ajattelin itsekin osallistua. Jotenkin kiva listata näitä asioita kaiken tämän sopeutumisen keskellä.
Teksti on kuitenkin kirjoitettu viime lauantaina (ja blogger ei taaskaan julkaissut sitä ajoitettuna ajankohtana), joten ajanilmaisut ei enää pidä ihan paikkaansa.


Viime viikon Maanantaiselta brunssilta, olin juuri saanut avaimet uuteen kämppään.

MILLOIN VIIMEKSI?

ILAHDUIN:
Eilen illalla ennen nukkumaan menoa, FB ilmoitti että huomiseksi olisi luvassa hyvä sää ja entistäkin aurinkoisempaa.

NAUROIN:
Eilen, keskustassa kauppoja kierrellessä. Hyvässä seurassa naurattaa aina, etenkin kun toinen ottaa elämän niin rennosti (note to self).

ITKIN:
Parisen viikkoa sitten. Viesti kotipuolesta sai kaikki maailman tunteet kerralla pintaan ja lopputulos oli se, että purskahdin itkuun.

SUUTUIN:
Toissapäivänä. Kun huomasin että sänkyni on rikki!

HARMISTUIN:
Aiemmin tänään, kun vilkaisin paljon tililläni on rahaa. Lisäksi huomasin, että kaikki ostokset menevät aina automaattisesti yhdistelmäkorttini luoton puolelta. Ärsyttävää. Taas eräs asia mistä eivät täällä tiedä mitään, pankki- ja luottokortit ovat aina erillisinä kortteina ja yhdistelmäkorttia eivät kaikki laitteet tajua.

HÄKELLYIN:
Kun minua eilen pyydettiin laulamaan. Ääneen tietenkin (!!).

KOKEILIN JOTAIN UUTTA:
Pienen paineen alla pitihän se laulaa visertää (tai ehkä ennemminkin rääkyä).

URHEILIN:
Reippailin aamupäivästä kävellen kotiin, matkaa tosin ei ollut kuin 1,5km mutta ruokaostosten kanssa se menee jo penkkiurheilusta.

LUIN:
Taisi olla viime viikolla, online opintojeni ensimmäisen moduulin teoriaa.

SÖIN:
Tänään puolenpäivän aikaan brunssia kotona; kahvia, bageleita ja ruohosipulituorejuustoa. Niin, ja vielä skonssin mansikkahillolla. Heh.

HERKUTTELIN:
Se skonssi nyt lasketaan varmaan tähän katekoriaan. Jos ei niin vedinpä eilen masun kipeäksi jätti-isolla Nutella crepellä keskustassa. Onneksi olimme kävellen myös liikenteessä!

OSTIN:
Eilen SportsDirectistä kauan haluamani Adidaksen Three Stripe urheilulegginssit. Ovat muuten kierrätetystä materiaalista tehty! Sitten pitäisi saada vielä huppari.. hmm.

TAPASIN:
Viimeksi jonkun? Eilen (eilen taisi tapahtua aika paljon?) miehen ketä tapailen.

PÄÄTIN:
Että en luovuta vielä. Ehkä tämä vielä tästä. Tänään paistaa aurinko, ehkä silläkin on jotain osuutta asiaan - sitä heti ajattelee vähän positiivisemmin.

INSPIROIDUIN:Online opintojen muiden oppilaiden lähettämistä post'auksista koulun suljettuun FB-ryhmään. Jokohan tänään saisin moduuli 1:n itsekin eteenpäin!

Kommentit

Suositut tekstit