Matkamuistoja


Omat sisustusostokset jäivät tälläkin kertaa aika vähäiseksi. Jokunen vaate jota olin jälistänyt jo kauan onneksi löysi tiensä mukanani kotiin, mutta kodin sisustuksen puolella on aika hiljaista. Olisihan siellä ollut kaupat pullollaan kaikkea ihanaa, ruokapöydästä pöytälamppuun ja vanhoihin matkalaukkuihin asti. Mutta sinne jäivät. Toistaiseksi. 
Suurempien tuotteiden osalta myös kuvassa olevat ostokset jäivät Englantiin odottamaan paluutani. Uusi tuleva koti olisi siis tarkoitus etsiä sieltä ensi vuoden puolella.

Ajatus muuttamisesta Englantiin alkoi todella kutkuttaa. Huomenna kotiin päästyäni alkaakin todellinen pähkäily mitä tekisin tavaroille, osan voin myydä mutta osalla on tunnearvoa ja niille ainakin täytyisi löytää jokin säilytyspaikka. Jospa asiat kuitenkin loksahtelivat paikalleen myös myöhemmin.

Englanti ei maana kulttuurinsa takia täysin natsaa, mutta sen kahvilat, ravintolat ja pubit ovat minun makuun. Tosi moni ainakin Portsmouth:ssa olevista paikoista on kalustettu juurikin itselle mieluisalla industrial tyylillä. Kadut taloineen sen sijaan lämmittää sydäntä, ovat niin herttaisia eri värisine ovineen ja minikokoisine puutarhoineen.

Yhteenveto reissusta ja siellä heränneistä ajatuksista tulossa piakkoin!

Kommentit

Suositut tekstit